10 legmenőbb medencés ingatlan a kínálatban

A következő összeállításunkban a 10 legszebb medencés ingatlant válogattuk össze. Néhány medence közülük a luxus házak wellness részlegén helyezkedik el, így nemcsak nyáron, hanem az év többi részében is használható.

Istenhegyi luxus

Gyönyörű panorámával rendelkező luxusvilla található Istenhegyen, Budapest XII. kerületében. Az ingatlant 1850 körül építette Szigligeti Ede. Az impozáns villában wellness részleg: finn szauna, jakuzzi, zuhanyzók kültéri medence, gondoskodik a nyugodt pihenésről. Míg a borospince tökéletes egy baráti találkozóra.

Mediterrán villa

Exkluzív mediterrán villa eladó Budapest II. kerületében. Az ingatlanban minden igényt kielégítő wellness részleg, kül- és beltéri medence is található.

Csillaghegyi panorámás

Óbudán található ez a panorámás luxus ingatlan, melyben egy nagyméretű beltéri medence található, aminek a fűtése napkollektorral történik. Gondosan kivitelezett, nagy tágas terek jellemzik.

19. századi villa

A 19.században épült ingatlan régi tulajdonosaiként feltétlenül meg kell említeni gróf Edelsheim-Gyulai Lipótot, aki főrendi tag és festő volt illetve gróf Széchenyi Andor Pált, aki szintén magáénak tudhatta ezt a kivételes építészeti emléket, amely jelenleg magántulajdonban van. 2013-ban a tulajdonosok elképzelése szerint, átgondolt tervezés alapján teljes felújításon és átalakításon esett át az ingatlan, megőrizve a régi idők hangulatát, de kiszolgálva a mai modern idők igényeit.

Győri otthonos villa

Csodálatos természeti környezetben kínálják eladásra Győrben ezt a gondosan kivitelezett, mediterrán villát.

Szentendrei minimál

Szentendrén kínálják ezt az újépítésű minimál design  stílusban épült házat.  A modern építészeti jegyeket hordozó acél, üveg és beton nemcsak az épületszerkezetek legfőbb alkotóelemei, hanem az épületen belül is folytatódnak.

Siófokon elegáns medencés

Siófokon a Balatonnál eladó ez a modern, letisztult, luxus színvonalú házat. A ház teraszáról fantasztikus panoráma tárul elénk a Balatonra.

Testvérhegyi családias

Budapest III. kerületében, Tervérhegyen kínálják eladásra ezt az ízléses családi házat. A nyolc szobás családi ház egy Ybl díjas építész munkája. A házat körül veszi a szépen rendezett kert, melyben játszótér és medence is található.

Siófokon újépítésű

Siófok ezüstpartján, a Balatontól 200 méterre található ez az újépítésű luxus ház. A 225 négyzetméteres legkényesebb ízlést is kielégítő épület belső terei belsőépítészeti tervek alapján készülnek, egyedi bútorokkal és egyedi építészeti megoldásokkal.

Ürömi romantika

Ürömön három önálló lakrészből álló, fűtött medencés, 225 négyzetméteres, luxus családi ház ,gyönyörű kertben, csöndes zsákutcában eladó.

 

hirdetés