Stílusos galériás lakások Budapesten

Galériát általában a magas mennyezetű lakásokban tudok elképzelni. Ha már galériáról beszélünk, vihetünk bele egy kis csavart, a kivitelezése lehet teljesen egyedi. Készülhet fából, fémből, de akár gipszkartonból is. Legtöbbször alvó funkciót lát el, de kialakíthatunk dolgozó szobát, esetleg gyerekszobát is. Sok praktikus ötlettel és kialakítással, teret nyerünk.

Összeállításomban a legszebb galériás lakásokat válogattam össze a budapesti kínálatból.

 Külső Terézváros , Szív utca I.kerület

Budapest VI. kerületében eladó egy két szobás, 77nm-es, kifinomult ízléssel berendezett téglaépítésű lakás. A nagy belmagasságnak (3.8m) és a kedvező elrendezésnek köszönhetően a lakás roppant légies és nyitott. A két szobán kívül található a lakásban még egy tágas konyha, külön étkező, tároló helyiség, nagy fürdő, külön wc.

Ékszerdoboz az I. kerületben

Az ingatlan Budán, az I. kerületben, közel a Clark Ádám térhez található a belvároshoz közel. A 124nm-es  igényesen felújított, duplakomfortos lakás a társasház 3. emeletén található, ami lifttel is megközelíthető. A lakás fekvésének köszönhetően világos. A bejárati ajtón belépve a tágas előszobába érkezünk, innen balra található a zuhanyzós fürdőszoba. Tovább haladva a közlekedő található, praktikusan itt kapott helyet a kombi cirkó kazán, ami jól beleolvad a környezetébe.

Újpest , Erkel Gyula utca

Fiataloknak, legénylakásnak, egyetemistáknak, fiatal pároknak tökéletes választás ez a 30nm-es garzonlakás. A fekvő galérián a hálószoba lett kialakítva. Újpest-városközpont különleges helyszín azoknak, akik úgy akarnak élni a fővárosban, hogy egy picit a kisváros adta hangulatot is érezzék, de közben közel legyenek Budapest központjához is. A közelben minden egy karnyújtásnyira. iskola, óvoda, számos vásárlási lehetőség, parkok és több megálló a belvárosba jutáshoz

VIII. kerület , Karácsony Sándor utca

Eladóvá vált a Teleki tér közvetlen közelségében a Karácsony Sándor utcában egy teljes körűen felújított, földszinti, 22 négyzetméteres galériázott keleti fekvésű téglalakás. A galéria 10 négyzetméteres, fából készült.

VIII. kerület , Orczy út

Egyedi berendezésű, raklapbútorok szerelmeseinek tökéletes választás ez a garzonlakás. Nem szorul felújításra. Bútorral és konyhai eszközökkel is rendelkezik, mint például: mosógép, hűtő, és sütő. Higiénia szempontjából is tökéletes mivel a mosdó és a fürdő külön szobákban találhatók.

hirdetés