Rönkházak bűvöletében

A gerenda és rönkházaknak fantasztikus hangulatuk van. Természet közeli és mégis lehet nagyon modern. Aki fából épít magának otthont, az a természetes életformához tér vissza.
A fenyőgerendák pozitív hatással vannak az egészségünkre. A faházban állandó aromaterápiában van részünk, ami jótékony hatást gyakorol a légzőszervi megbetegedésekre.

Előnyük hogy rendkívül jó a hőszigetelési tulajdonságuk, épületen belül optimális a páratartalom. A gerendák újra és újra regenerálják magukat így rendkívül hosszú az élettartamuk. Az építésük környezetbarát technológiával történik. A fűtési rendszer bármilyen lehet. A házak színe is variálható, pácolható és festhető is. Egy ilyen rönkház, 1-3 hónap alatt kivitelezhető.

Ha valódi minőségi rönkházat szeretnénk, akkor mélyen a zsebünkbe kell, nyúljunk, a faanyag a legtöbb kivitelezőnél Finnországból származik és komoly szakértelemmel, végzik a kivitelezést. Kedvezőbb áron a közeli országokból érkező faanyagot lehet megvásárolni.

Körbenéztem a kínálatban, milyen rönkházak vannak terítéken.

Hévízgyörki paradicsom

Egy meleg, romantikus, barátságos ingatlant kínálnak Hévízgyörk központjához közel. Egy luxus színvonalú rönkház kiváló közlekedéssel, 5 perc alatt elérhető az M3-as autópálya. A fa kellemes illatának és színének – egy városlakónak furcsa, de mégsem idegen – egyvelege okoz egy határozott OTTHON érzést.  A ház passzívház közeli energiahatékonyságú, extra hőszigetelő rendszerrel rendelkezik, energia hatékony nyílászárókkal, szigetelt födémmel és aljzattal. A telken két fúrt kút is található, amelyek közül az egyik a ház saját vízellátását, a másik pedig a kert öntözését biztosítja. Emellett egy három beállásos garázzsal is rendelkezik.  A kert végében egy halastó helyezkedik el, ami kiváló lehetőség a horgászatra.

Erdei rönkház

Egy igazi erdei rönkházat hirdetnek Csárdaaranyoson. Idilli környezetben, távol a város zajától, kiváló pihenőhely lehet ez az igényes kis ház. A rönkház 2005-ben épült, kondenzációs kazánnal, kis konyhával, fürdőszobával felszerelt, így akár lakófunkciót is elláthat.

hirdetés