Fényűző luxus, a kultúra városában, Szentendrén

Szentendre a Dunakanyar kapujában, Pest megyében a Szentendrei-szigettel szemben, gyönyörű természeti környezetben található. Elsősorban művészetével és kultúrájával ragadja magával a látogatót. Magyarország egyik legnépszerűbb turista célpontja, ami nagyon közel helyezkedik el Budapesthez.

A Dunakanyar ékszerdobozának is nevezett város megérdemelten kapta a – Művészetek városa – elnevezést. A 20. században művészek is felfedezték a sajátosan mediterrán hangulatú várost, sorra jöttek létre a művésztelepek, kolóniák.

Szentendre belvárosa, sajátos hangulatú, magával ragadó szépség, tele barokk hangulatú házakkal, szűk sikátorokkal és pezsgő vendéglátó egységekkel. Egész évben programok színes választékából válogathatunk, fesztiválok, kulturális események várnak.

Ha középkori, lovagi hangulatra vágysz, Szentendre a megfelelő választás.

A festői szépségű Szentendrén 2011-ben épült két generációs, 3 szintes villa eladó. Elhelyezkedése kiváló, a főúttól 100 méterre, gyönyörű rálátással a Dunát övező zöld környezetre és a szemközti ős fás Pap-szigetre. Szentendre régi városrésze csupán 1 km-re található, a ház közelében autóbuszmegálló, áruház található. Makovecz stílusú galériával és hatalmas teraszai, csodálatos panorámára, saját szabadtéri medencére néznek rá.

Gyönyörű luxus házat kínálnak eladásra Szentendrén. A ház egy két szintes, 450nm-es álomotthon, van itt szauna, belső medence, jakuzzi.

Szentendrén, Pismány aljában, közel a belvároshoz, de csendes kertvárosi részen eladó egy 3 szintes, 750 nm ház,1403 nm telken. A ház rengeteg lehetőséget rejt magában, akár befektetésnek is kiválóan alkalmas. Hatalmas terek, minőségi burkolatok, napfény, csendes környék.

Szentendrén, Felső- boldogtanyai részen, panorámás , csodálatos állapotú otthon eladó. A gondos tervezésnek köszönhetően a panorámás teraszok és zöld kerfelületek harmóniában vannak egymással és nyújtanak tökéletes helyszínt a kikapcsolódásra. A riasztóval, jacuzzival, teremgarázzsal ellátott pár éves ingatlan megfelel a modern igényeknek, az élettér, a tárolóhelyek, és a pihenés terén is.

Szentendre,Szatmárhegyen kínálnak egy panorámás, provence stílusú házat, az ország kiemelkedő művészeinek kedvelt lakóhelyén, eladásra.

 

hirdetés