A hét legkülönlegesebb eladó otthonai!

A héten is körülnéztünk az eladó ingatlanok között. A költözzbe.hu ingatlankínálata sok különleges hangulatú otthonnal van teli. Ezekből összegyűjtöttünk néhány olyan darabot, aminek hirdetése releváns információkkal rendelkezik és jó minőségű képekkel ellátott. A legszebb ingatlanok közé azok a lakások kerülhetnek, melyek hirdetésében jó minőségű képek vannak feltöltve, a berendezése kreatív, lenyűgöző hangulatú.

Jöjjenek a legszebb otthonok!

Napfényes budai panorámás:

Skandináv életterek, örök panorámás kilátással a budai hegyekre, egy csendes budai utcában, 85 nm, minden irányból napsütötte, amerikai konyha, Buda belvárosi hangulat, skandináv, letisztult design egy kis eklektikával fűszerezve, minőségi anyagokkal felújítva, egyedi megoldásokkal kiegészítve.

Kúria jellegű családi ház

Csömörön, kúria jellegű 120 éve épült családi házat kínálnak eladásra. Az épületet 2001-ben teljes körűen felújították külső értékeik megtartva,minőségi anyagokkal történt a renoválás. Az ingatlanhoz tartozik még egy szintén a házzal egy időben épült, dongaboltozatos borospince, amely télen-nyáron azonos hőmérsékletű.

Természetes otthon Budakalászon

Egy organikus jellegű, budakalászi ingatlant ajánlok a természetes otthont kedvelők részére. Az ingatlan kissé a Makovecz Imre által tervezett házak hangulatát teremti meg a tágas tereivel, a felhasznált fa anyagokkal, nagy belmagassággal. Az átgondoltan megtervezett ház közepén helyezkedik el a konyha és az étkező, melyből balra nyílik a tágas nappali, jobbra pedig két gyerekszoba, és egy háló, valamint a hozzájuk tartozó fürdőszobák.

Provance stílusú, családi ház

Szentendre Óvárosában, a belváros egy macskaköves, csendes utcájában eladásra kínálnak,  egy 130 m2 alapterületű + 50 m2 tetőterű Provance-i stílusú családi házat. A déli fekvésű, 2010-ben, teljesen felújított ház 522 m2 telken található.

Fóti luxus kétgenerációs ház

Fóton eladó egy kétgenerációs luxusház, aki szereti a különleges, egyedi hangulatú házakat, ez a tökéletes választás.  A frissen felújított extravagáns megjelenésű, vár alakú ház a szomszédoktól és kíváncsi szemektől távol, a nevezetes Károlyi templom mögött helyezkedik el, az óváros legcsendesebb részén. A földszinten kapott helyett az impozáns, cserépkályhás nappali, amelyhez eltolva kapcsolódik a vidéki stílusú konyha, 16 személyre bővíthető étkezővel.

 

 

 

 

 

 

hirdetés