7 DIY Húsvéti dekoráció

Közeleg a húsvét ünnepe és vele együtt a tavaszi szünet. Nincs kifogás, le kell foglalni a gyerkőcöket. Mi nagyon szeretünk kézműveskedni, a tojásfestés mellett szeretnék valami húsvéti dekorációt készíteni, ami nem túl bonyolult és az óvodásaim is sikerélménnyel elkészíthetik. Ezek az ötletek könnyen megvalósíthatók, rövid idő alatt kivitelezhetők.

Ezt az egyszerű dekorációt percek alatt összeállíthatjuk, csak egy csokor virág és répa kell hozzá. Nagyon mutatós dísze lehet a húsvétunknak.

Tojásból lesz a csoda. A tojás héját többféleképpen lehet felhasználni, ebben az esetben egy kevés földbe növényt ültetünk.

Üvegbe zárt installáció. Szép díszes üveg alatt rendkívül mutatós asztali dekorációt készíthetünk. Ezeket az üvegeket mindig az aktuális évszakhoz és ünnephez öltöztethetjük.

Az ágakra akasztott tojások az egyik hagyományos húsvéti dekoráció. Készíthetjük barkával, vagy bármilyen ágakkal.

Nyuszis szalvétát pár mozdulattal összehajthatjátok, nem igényel extra kézügyességet, viszont nagyon mutatós a tányéron.

A nyuszik mindenek felett. Kivételes dísze lehet az ünnepi asztalnak.

Egy emeletes tálalót használni mindig jó ötlet. Nem kell hozzá más egy nyuszi, tojások, zöld növény és kész is a díszünk.

A tojás keresésről ne feledkezzünk meg, remek kikapcsolódás lesz az egész család számára. Ebben a meseszerű kertben öröm lehet a tojás keresés.

Ha már összegyűlt a család, egy kis kerti sütögetés is beleférhet. Egy ilyen szép fedett helyen rossz idő esetén is tervezhetünk szabadtéri programot.

Forrás: Pinterest

hirdetés