Zöldmező Lakópark

1161 Budapest, Iglói utca 14.

tervezett átadás:
2022. IV. negyedév
ár:
42.9 - 69.4 M Ft
összes lakás:
128
szabad lakások:
14
lakások méretei:
47 - 70 m²

Zöldmező Lakópark bemutatása

A Zöldmező Lakópark Budapest XVI. kerületében található, mely a főváros egyik kedvelt, zöldövezeti, kertvárosias városrésze. A fejlesztési terület egy kiterjedt zöldterülettel körülvett lakóövezetben helyezkedik el.

Az 5 szintes társasház két épületből áll, melyben összesen 128 lakás kerül kialakításra. A 44 m²-es garzontól a 85 m²-es 3 szobás lakásig minden megtalálható a kínálatban. A lakások jelentős többsége erkélyes vagy teraszos, a földszinti kertkapcsolatos lakásokhoz kizárólagos használatú kertrész tartozik. A lakások elektromos redőnnyel, klímával szereltek. Az „L” alakú épület egy csendes, parkosított belső kerttel rendelkezik. A parkolást felszíni és mélygarázsban lévő beállók biztosítják. A társasházban tárolók is vásárolhatók.

A társasház építése már elkezdődött 2021 tavaszán és várhatóan 2022 végére készül el. Tekintettel arra, hogy a generálkivitelezést a nagy múlttal rendelkező BAYER Construct végzi, ezért sem határidő csúszásra, sem minőségi problémákra nem lehet számítani, mely maximális biztonságot nyújt a vevők számára.

A Lakóparktól pár perc sétára található a János utcai Lidl, a Pólus Center pedig mindössze 2,5 km. Az M0-ás autópálya és az M3-as bevezető alig pár perces autóút.

Célunk egy kellemes közeg, nyugodt légkör és kertvárosi hangulat megteremtése, ahol az emberek szeretnek élni és szívesen töltik a szabadidejüket.

A kiválasztott lakásra a szóbeli foglalást követően előszerződést kötünk az ügyfelekkel. A fizetési ütemezés: 20% előszerződéskor, 80% végleges adásvételi szerződéskor. A lakásokhoz kötelező parkolóhelyet vásárolni. A lakásokhoz önálló tároló helyiségek is vásárolhatók 3-400.000 Ft/m2 áron.

A lakások belső válaszfalazása már elkészült, így azok előzetesen megbeszélt időpontban a helyszínen megtekinthetők.

Zöldmező Lakópark környéke
Hívd a hirdetőt!
+36 70 661

Nagy Gyula

Érdekli az OTP Bank kedvezményes lakáshitel ajánlata? *

* A kérdésre „Igen” válasz bejelölése esetén, az „Üzenet küldése” gombra kattintva kijelentem, hogy az OTP Bank Nyrt. Adatkezelési tájékoztatójának tartalmát megismertem és tudomásul vettem.

x

Találj gyorsan vevőt vagy bérlőt ingatlanodra!

Csak a múlt héten 6.972 hirdetést adtak fel nálunk.

  • Több százezer érdeklődő már havi 4.990 Ft-tól
  • Extra kiemelés most havi 11.900 Ft helyett CSAK 9.900 Ft
  • Korlátlan számú feltölthető fénykép
  • Bankkártyás fizetés és pofonegyszerű hirdetésfeladás

Hirdetés feladása