Waterfront City

1033. Budapest, Bogdáni út 2.

tervezett átadás:
2021. IV. negyedév
ár:
27.8 - 209.9 M Ft
összes lakás:
267
szabad lakások:
lakások méretei:
28 - 110 m²

A Waterfront City bemutatása

Az épületről

Az épületekre jellemző, hogy magasabbak lesznek az átlagos új építésű társasházaknál. 9 és 13 emeletes épületek váltják egymást, melyek a Budai-hegyekre, az Óbudai-szigetre, a sétányra, a városra, valamint a Dunára kínálnak egyedülálló panorámát.
A felsőbb szinteken penthouse lakások, míg az alsóbb szinten kertkapcsolatos lakások épülnek. A 90%-ban terasszal rendelkező lakások hűtés-fűtését talajszondás hőszivattyús rendszer biztosítja.

A környékről

Az óbudai Dunaparton elhelyezkedő, mintegy 5 hektáros területen megvalósuló, Budapest egyik különleges és egyedülálló fejlesztése.
A területen áthaladó sétány a 600 m-re található óbudai Fő térrel köti majd össze az újonnan épülő negyedet, amely a Kolosy térről induló Óbudai Promenád egyik szakaszát jelenti, továbbá mellette halad el a Szentendre felé tartó nemzetközi kerékpárút is.
A projekt koncepció része az a gyaloghíd, amely a Waterfront City területéről indulva kötné össze a környéket az Óbudai-szigettel (Hajógyári sziget). A gyaloghíd megvalósítása a projekt későbbi ütemében történhet, a Fővárosi Önkormányzattal történő megállapodás függvényében.

Előnyök
- Őrszolgálat
- Játszótér
- Ingyenes wifi a parkban
- Bubi kerékpár pont
- Üzletek, kávézók, étterem
- E-autó töltőállomás, e-roller
- Community car: Drive Now szolgáltatás
- Waterfront City app
- Fitness terem
- Smart Home előkészítés
- Smart City

Waterfront City környéke
Hívd a hirdetőt!
+36 70 454

Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a Költözzbe.hu Kft. mint a koltozzbe.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.