UPTOWN

1139 Budapest, Tahi utca 59-61.

tervezett átadás:
2022. II. negyedév
ár:
48.7 - 97.8 M Ft
összes lakás:
174
szabad lakások:
7
lakások méretei:
35 - 78 m²

UPTOWN bemutatása

A tiéd lehet egy új építésű lakás akciós áron!

Mindent megteszünk azért, hogy az Uptown legyen az új otthonod: akciós árakkal, fantasztikus fizetési ütemezéssel (10% előleggel már foglalhatod) vár az új okosotthonod Angyalföldön - és akár még egy jó kerted is lehet! Nézd meg most!

Hol fogsz élni?

Angyalföld szívében a Tahi és a Béke út sarkán egy modern, új építésű, rendkívül alacsony rezsijű új lakásban, amihez ha akarod lesz erkélyed vagy akár egy kis saját zöld kerted. De nem ez a legizgalmasabb az Uptown-ban, hanem az, hogy egy okosotthonod lesz a város szívében, egy olyan, ahova mindig jó lesz hazajönni, ahonnan csak pár lépés a zöld, és a város is, ahol egy patak folyik el a házad előtt. Ha az Uptownt választod egy olyan helyen élsz majd, ahol mindig is szerettél volna: itt tényleg minden közel van, de épp elég távol attól, hogy a csend, a nyugalom és a meghittség ne csak üres ígéret legyen. (Szerintünk az Uptown belső udvarát is imádni fogod)

Közlekedés

Nem lehetne jobb. A 14-es villamossal a Lehel tér pár megálló, onnan szinte mindent elérsz pillanatok alatt. Az is jó, hogy erre soha nincs dugó: pillanatok alatt bárhova eljutsz Pesten, kocsival is.

Az épület

Egyszerre modern fiatalos, újillatú és minimalista: pont olyan, amit 2020-ban elvársz. Az erkélyed nagy lesz, és garantáltan nem zavarjátok majd egymást, nem láttok át egymáshoz.
Az Uptown-t azért válaszd, mert egy alacsony rezsijű, megújuló energiaforrású okosotthont szeretnél, ahol mindent a lehető legnagyobb odafigyeléssel készítettünk és mindenből a legjobbat választottuk neked. Felelősséggel építünk, semmin sem spórolunk. Az Uptown-nal a biztos jövőbe költözöl.

Fizetési ütemezés

Nem a te pénzedből építjük az Uptown-t. A foglaló (amit szerződéskötéskor kell megfizetned) a lakásod árának mindössze a 10%-a. A maradék 90%-ot a beköltözéskor kell kifizetned. Igénybe vehetsz bankfüggetlen hitelt, CSOK-ot. És mindig van akciós ajánlatunk.

Keress minket.

UPTOWN környéke
Hívd a hirdetőt!
+36 30 158

Reichardt Tímea
+36 30 158

Túróczi Adrienn

Érdekli az OTP Bank kedvezményes lakáshitel ajánlata? *

* A kérdésre „Igen” válasz bejelölése esetén, az „Üzenet küldése” gombra kattintva kijelentem, hogy az OTP Bank Nyrt. Adatkezelési tájékoztatójának tartalmát megismertem és tudomásul vettem.

x

Találj gyorsan vevőt vagy bérlőt ingatlanodra!

Csak a múlt héten 5.929 hirdetést adtak fel nálunk.

  • Több százezer érdeklődő már havi 3.990 Ft-tól
  • Extra kiemelés most havi 9.990 Ft helyett
    CSAK 7.990 Ft
  • Korlátlan számú feltölthető fénykép
  • Bankkártyás fizetés és pofonegyszerű hirdetésfeladás

Hirdetés feladása