TÓCÓVÖLGYI ÚJ LAKÓPARK - ELEGÁNS TÁRSASHÁZI LAKÁSOK

4031 Debrecen

tervezett átadás:
2024. IV. negyedév
ár:
48 - 99 M Ft
összes lakás:
8
szabad lakások:
3
lakások méretei:
43 - 93 m²

TÓCÓVÖLGYI ÚJ LAKÓPARK - ELEGÁNS TÁRSASHÁZI LAKÁSOK bemutatása

TÓCÓVÖLGYI ÚJ LAKÓPARK - ELEGÁNS TÁRSASHÁZI LAKÁSOK

Vásároljon Debrecen legújabb lakóparkjában, a Tócóvölgy új kiosztású részén, ahol az elegáns társasházi lakások a kényelmes városi életet kínálják Önnek!

Az új részén egy 8 lakásos projekt építése indult el! Ebben a kis létszámú társasházban rendkívül családias hangulat várja majd az ott lakókat.

Az otthonok változatos mérettel rendelkeznek, 43 nm-től egészen 93 nm-ig terjednek. A kínálatban minden megtalálható, amire szüksége lehet!

Kényelmes Életterek:

Az épület jellege és alaprajzi elrendezése maximális bútorozhatóságot és kényelmes életteret kínál az új tulajdonosoknak.

Néhány műszaki adat:

- 30-as falazat

- 15 cm vastag szigetelés

- Választható burkolatok

- Műanyag nyílászárók

- Házközponti fűtés

- Földszinti lakásokhoz vásárolható saját kertkapcsolat + 3 Mft

- Önálló garázsok tárolóval 5,5 Mft

Ha az új otthona a természet és városi kényelem harmóniájában lehet, akkor ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!

Tócóvölgyi Új Lakópark Debrecen legfrissebb lakóövezetében található, ahol a modern és elegáns társasházi lakások a kényelmes városi élet minden kényelmét és szolgáltatását kínálják Önnek.

A lakópark környezete barátságos és családias hangulatot áraszt, ami ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének egy otthont egy csendes és nyugodt környéken. A közeli parkok és zöldterületek lehetőséget biztosítanak a kikapcsolódásra és a szabadidős tevékenységekre.
Összességében ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék élvezni a városi élet minden előnyét egy modern és elegáns környezetben.

Az épület energetikai besorolása: A+

Hívd a hirdetőt!
+36 30 749

Lévainé Julika

Érdekel az OTP Bank kedvezményes lakáshitel ajánlata? *

* A kérdésre „Igen” válasz bejelölése esetén, az „Üzenet küldése” gombra kattintva kijelentem, hogy az OTP Bank Nyrt. Adatkezelési tájékoztatójának tartalmát megismertem és tudomásul vettem.