Simona Ház 1.

1086 Budapest, Magdolna utca 35.

tervezett átadás:
2019. II. negyedév
ár:
28.6 - 99 M Ft
összes lakás:
35
szabad lakások:
4
lakások méretei:
32 - 100 m²

A Simona Ház 1. bemutatása

A Simona Ház 1. egy hat emeletes, 35 lakásos társasház, iránymutató, hi-tech homlokzattal és kimagasló, európai szintű belső dizájnnal a Magdolna utcában.

Lakásainkat befektetőknek és gyermekeiknek lakást vásárló szülőknek terveztük.
Olyan befektetőknek, akik átlag feletti hozamot és piacvezető értékemelkedést szeretnének elérni.
Olyan szülőknek, akiknek fontos, hogy gyerekük magas minőségű, vidám lakásban lakjon, amit később, az értékemelkedés miatt, ugródeszkának használhatnak következő lakásuk vásárlásánál.

Nálunk a "fiataloknak szoló, illetve diáklakás" nem a színvonalat jelzi, hanem azt, hogy figyelembe vettük, hogy mi fontos az ott lakó diákoknak / pályakezdőknek.

A Simona Ház lakásai szexik, azonnali birtoklási vágyat váltanak ki. Okos alaprajzú és magas színvonalú, kulcsra kész, bútorozott lakásokat árulunk, gépesített konyhával. A környéken tanuló 36,000 diák az elsődleges célcsoport.

Energetikailag hatékony, magas színvonalon, tartós minőségben bebútorozott, világos, okos helykihasználású, megfelelően gépesített, azonnal költözhető lakásokat készítünk.

A Simona Ház építészével Csongrádi János "Pro Architectura" díjas építésszel, már több, 5 csillagos hotelünkön is együtt dolgoztunk. Az ott szerzett tapasztalatokat is hasznosítottuk a Simona Ház tervezésében.

A lakások belsőépítészetét A SINGER Studio készítette. Ők többek között a Butik Rooms, valamint a Bambara hotelt tervezték.

Simona Ház 1. környéke
Hívd a hirdetőt!
+36 30 263

Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a Költözzbe.hu Kft. mint a koltozzbe.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.