Metrodom Park

1107 Budapest X.kerület, Fogadó u. 1/c

tervezett átadás:
2019. IV. negyedév
ár:
54.8 - 69.5 M Ft
összes lakás:
455
szabad lakások:
32
lakások méretei:
67 - 95 m²

Metrodom Park bemutatása

A Metrodom Parkot elsősorban azoknak a családoknak, illetve pároknak terveztük, akik Dél-Pesten keresnek jó közlekedési kapcsolattal rendelkező, megfizethető árú újépítésű lakást.
A modern, barátságos épületek kerítéssel körbevett, zárt kertben állnak, amelynek biztonságára 24 órás portaszolgálat vigyáz. Az épületek által körbevett, hatalmas, futballpályányi belső park minden lakó számára kínál kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket. Az épületekhez, lakásokhoz közelebb eső részeken díszkert és padok állnak az olvasgatni, beszélgetni vágyók rendelkezésére. Szintén a zárt parkban kerülnek elhelyezésre a különböző korosztályok számára tervezett játszóterek, a B épület mögött mini Kresz-pálya, a C épületben pedig teraszos baba játszószoba kerül kialakításra
Akik egy nyugodt, békés helyet keresnek, azok ezt a 6. emelet tetején kialakított, hangulatos, meditációs tetőkertben találhatják meg. A B épületben kis fitness teremet alakítunk ki, kizárólag a lakók részére, ami egész évben díjmentesen igénybe vehető.

A Metrodom Park a X. kerületi Gém és Fogadó utca találkozásánál található. A szűkebb értelemben vett környék a közigazgatási besorolás ellenére sem tartozik a klasszikus Kőbányához, a közeli Üllői út inkább a szomszédos Ferencvároshoz kapcsolja a területet. A városrész abban is a IX. kerületre hasonlít, hogy az elmúlt évtizedben itt is megkezdődött a környék megújulása, felértékelődése. A Metrodom Park közvetlen szomszédságában több, 2000-es években épült lakóház áll, a jelenleg folyamatban lévő építkezések pedig jól mutatják, milyen irányba fejlődik a környék. A Metrodom Park legfontosabb tömegközlekedési kapcsolata a 3-as metró, melynek Pöttyös utcai megállója a lakóparktól 7 perc sétára található. Emellett 8 percre van a 99-es busz Basa utcai megállója. 5 percre található a Zágrábi utcai Gézengúz óvoda és 9 percre pedig a Kőbányai Janikovszky Éva Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola. Az Europark bevásárlóközpont 15 perc tömegközlekedéssel, a legközelebbi orvosi rendelő pedig 5 perc sétára van, az Üllői úton.

Metrodom Park környéke
Videó az ingatlanról
Hívd a hirdetőt!
+36 1 919

Metrodom

Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a Költözzbe.hu Kft. mint a koltozzbe.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.