Energiatakarékos otthonok, a Rendőrpalota szomszédságában

1139 Budapest 13. kerület

tervezett átadás:
2025. I. negyedév
ár:
54.1 - 201.4 M Ft
összes lakás:
126
szabad lakások:
28
lakások méretei:
31 - 107 m²

Energiatakarékos otthonok, a Rendőrpalota szomszédságában bemutatása

Tökéletes lokáció, minőségi otthonok Angyalföldön!

A XIII. kerület egyik legdinamikusan fejlődő részében épül az a 9 emeletes új társasház, mely nem csupán külsőleg egy modern lakóház, de összetételében is minőségi anyagfelhasználás jellemzi.
Költséghatékony fenntarthatóságát, modern gépészeti megoldások biztosítják! Az emeleten elhelyezkedő teraszok, jelentősen csökkentik a homlokzat felmelegedését a forró nyári időszakban. A hőmegtartást korszerű nyílászárók, beépített rejtett redőnyök és 20 cm vastag fal szigetelés biztosítja.
Az épületben modern energiatakarékos világítási és elektromos rendszerek, valamint szelektív hulladékkezelés kerül kialakításra.
A költséghatékony hőszivattyús rendszer, mennyezet hűtés -fűtéssel biztosítja az évszaknak megfelelő ideális hőmérsékletet. A megújuló energiák felhasználása mellett kulcsfontosságú az épületbe tervezett gépészeti és elektromos rendszerek alacsony energiafelhasználása.
A lakások méretei 30m2-140m2-ig terjednek. Az emeleteken a Keleti, Déli és Dél-Nyugati fekvés miatt az ingatlanok benapozottsága, tájolása optimális, északi fekvésű lakás nincs az épületben.
A belső udvarban kialakított zöldfelületek, illetve kert teszi még kellemesebbé az ott lakók életét.
Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy befektessen egy kivételes ingatlanba.

A környéken minden megtalálható, (iskola, óvoda, kórház, orvosi rendelő, gyógyszertár, bank, kormányablak, kávézó, Tesco, Aldi, Spar, virágüzlet, edzőterem), közlekedés szempontjából is kiváló, mivel a metró, buszok (távolsági is!), 1-es villamos csupán néhány perc távolságra vannak.

Az épület energetikai besorolás BB

Hívd a hirdetőt!
+36 20 521

Szécsényi Gabriella

Érdekel az OTP Bank kedvezményes lakáshitel ajánlata? *

* A kérdésre „Igen” válasz bejelölése esetén, az „Üzenet küldése” gombra kattintva kijelentem, hogy az OTP Bank Nyrt. Adatkezelési tájékoztatójának tartalmát megismertem és tudomásul vettem.