Dagály Residence

1138 Budapest Dagály utca 5-7.

tervezett átadás:
2019. II. negyedév
ár:
50.9 - 118 M Ft
összes lakás:
140
szabad lakások:
10
lakások méretei:
48 - 111 m²

A Dagály Residence bemutatása

A Dagály Residence lakásai szerethető, emberközeli miliőt teremtenek, ugyanis a tervezéskor fontos volt a fiatalos, könnyed, kényelmes belső megteremtése, amely illeszkedik a környéken lévő épületek stílusához.
Az elhelyezkedés kulcsfontosságú
Az épület elhelyezkedése kiváló, a XIII. kerület frekventált részén, a Dagály utca és a Karikás Frigyes utca sarkán épül, ahonnan a Forgách utcai metrómegálló karnyújtásnyira található, az Árpád híd pedig 5 perc sétával megközelíthető, ugyanakkor nem zavaró a Váci úti forgalom.
A remek elhelyezkedésnek köszönhetően nyugodt, de mégis belvároshoz közeli lakásban élhet. A megkapó környezet rabjainak a felső szinten lévő lakásokból gyönyörű panorámás kilátás nyílik a Budai hegyekre, míg a vízi sportok szerelmesei, a szórakozni vágyók a Dagály úszókomplexumot 10 perc alatt elérhetik. Az új uszoda, strand és termálfürdő mellett edzőtermek, éttermek és üzletek is helyet kapnak a komplexumban, így a környéken élők minőségi szolgáltatásokat vehetnek igénybe pár lépésre otthonuktól.
http://dagalyresidence.hu/hu/videok
Amikor az álom valósággá válik
Lakásainkat kulcsrakészen, gépesített (főzőlap, sütő, szagelszívó) konyhabútorral adjuk át, és magas minőségű szanitereink biztosítják az otthonok időtállóságát.
Az épületben 140 lakás kerül kialakításra a 29 m2-es stúdiólakástól a 111 m2-es penthouse-ig.
Lakáskínálatunk kiemelkedő elemei a felső emeleti panorámás penthouse otthonok, melyek már 2 szobás kialakításban is elérhetőek.
Ahol minden igény találkozik
A Dagály Residence a kényelmes, minőségi otthonok kialakítása mellett egyéb szempontokat is szem előtt tartva épül: A földszinten üzlethelyiségek kerülnek kialakításra.
A földszinti üzletek az itt lakók kényelmét szolgálják, hiszen lehetőséget adnak szolgáltatások igénybevételére az épületen belül.
Örömmel tájékoztatjuk, hogy új lakásához most akár kedvezményes hitelt igényelhet, így Önnek még könnyebbé válhat a lakásvásárlás. A hitelfelvétellel kapcsolatos részletekért kérjük vegye fel a kapcsolatot a HC Központ hitelszakértőivel.

A lakások műszaki felszereltsége tartalmazza a klíma előkészítést, azaz alapcsövezést minden lakóhelyiségben és a motoros redőnyhöz az elektromos előkészítést.

Teremgarázs:       3,5 millió Ft-tól
Tároló:                   350.000,- Ft/m2-től

Keresse értékesítőinket az alábbi elérhetőségeken:

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. 1. emelet
Nyitva tartás: hétköznap 9-18 óra között. Előre egyeztetett időpontban.
Központi telefon: +36 1 225 2520
www.dagalyresidence.hu

Dagály Residence környéke
Hívd a hirdetőt!
+36 1 225

Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a Költözzbe.hu Kft. mint a koltozzbe.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.