Benczúr11 új lakások a diplomatanegyedben

Budapest 1068, VI. kerület, Külső-Terézváros, Benczúr utca 11.

tervezett átadás:
2019. IV. negyedév
ár:
99 - 198 M Ft
összes lakás:
38
szabad lakások:
8
lakások méretei:
67 - 116 m²

A Benczúr11 új lakások a diplomatanegyedben bemutatása

Általános bemutatás:
A VI. kerület diplomata negyedében, a Városligeti fasor és az Andrássy út között, fákkal övezett nyugodt mellékutcában kínálunk elegáns, újépítésű otthonokat. A kialakításra kerülő épület a patinás és a modern egyedülállóan lenyűgöző ötvözete. 3 különálló, a földszinten összekapcsolt épület-egységben kerül kialakításra 38 új építésű lakás; 2 szint mélygarázzsal. Az épület-egységek szépen parkosított díszkertet fognak közre. Modern gépészeti megoldások, hőszivattyús hűtés-fűtés rendszer biztosítja a lakók kényelmét. A lakások eltérő méretűek és tájolásúak, mindegyikhez erkély vagy terasz tartozik. A beruházó, Pannónia Nyugdíjpénztár biztos finanszírozási háttérrel és teljes önerővel garantálja a projekt megvalósulását.
A Benczúr11 teljes körű ingatlanfejlesztési projekt menedzsment tevékenységének ellátásáért a beruházó kizárólagosan megbízott ingatlan portfolió-kezelő cége a GPM Kft. felel. A Benczúr11 projektben épülő lakások rövid illetve hosszú távú bérbeadással, akár 7-8%-os éves hozamot biztosítanak a tulajdonos részére. Bővebb információ: http://gpm.hu/hu/tevekenysegunk/lakas-uzemeltetes
Környék bemutatása:
Pest kedvenc parkjának szomszédságában, biztonságos, zöld környezetben épülnek új lakásaink, olyan nevezetes fővárosi helyszínek és épületek közelében, mint a világörökség részét képező Andrássy út, Kodály körönd, Hősök tere, Városliget, Széchenyi fürdő, Városligeti tó – télen Budapest legnagyobb szabadtéri korcsolyapályája - Vajdahunyad vár, Állatkert, Fővárosi Nagycirkusz, Műcsarnok és Szépművészeti Múzeum.
Az épületegyüttes a Kodály köröndtől illetve a Hősök terétől (Városligettől) egyaránt 5 percnyi sétára helyezkedik el. Az utca megközelítése kiváló, hiszen a kisföldalatti (M1-es metró) Bajza utcai megállója, a 75-79-es troli, a 30-as és 105-ös busz a készülő lakások közvetlen közelében található, a 4-6-os villamos, a 2-es illetve 3-as metróvonalak is kényelmesen, gyorsan elérhetőek. A lakásoktól néhány perces sétára találhatóak a fontosabb közintézmények: iskola, óvoda, gyógyszertár, közért, bank, posta. Néhány nagyobb bevásárlóközpont a Westend és az Aréna Pláza autóval 10 perc és tömegközlekedéssel 20 perc alatt megközelíthető.

Eladó lakások a lakóparkban: 0 db
Benczúr11 új lakások a diplomatanegyedben környéke
Hívd a hirdetőt!
+36 70 320

Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a Költözzbe.hu Kft. mint a koltozzbe.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.