Belvárosi Kényelem - Egyedülálló Lakások és Irodák egy Modern társasházban

4025 Debrecen

tervezett átadás:
2025. IV. negyedév
ár:
71 - 171 M Ft
összes lakás:
38
szabad lakások:
28
lakások méretei:
42 - 116 m²

Belvárosi Kényelem - Egyedülálló Lakások és Irodák egy Modern társasházban bemutatása

Belvárosi Kényelem - Egyedülálló Lakások és Irodák egy Modern társasházban

Debrecen város szívében, a településközponti övezetben elhelyezkedő lakóépület egy modern karakterű, 62 lakásból álló, 2 lépcsőházas, pince + földszint + 4 emeletes lapostetős épület lesz, 4 földszinti irodaegységgel, valamint az épület alatt kialakítandó 58 parkolóhellyel. Az egységes, igényes designú lakókomplexum harmonikusan illeszkedik a szomszédos ingatlanok paramétereihez, kialakítva ezzel a zártsorú lakóépület jellegét.

Az emeleti lakások kiemelkedő kényelmet biztosítanak a lakóknak, hiszen teraszok és loggiák kerülnek kialakításra, teremtve ezzel egy kellemes lakókörnyezetet a magasabb szinteken.

A földszinti lakások különlegessége, hogy terasszal és saját kertkapcsolattal rendelkeznek, lehetővé téve a lakóknak a saját kertjük élvezetét.

Az épület fűtése a városi távfűtési hálózatra csatlakozik, az előre kiépített ágon keresztül. Az ingatlanok mindegyikébe egyedi hőmennyiségmérő kerül felszerelésre, lehetővé téve a lakóknak a fűtési költségeik pontos szabályozását.

A lakásokban és az irodákban korszerű hűtő-fűtő levegős hőszivattyús berendezések kerülnek beépítésre, biztosítva a komfortos hőmérsékletet minden évszakban.

Az épület kényelmét tovább növeli a két elektromos üzemű személyfelvonó, melyek segítik a tulajdonosok és lakók könnyű közlekedését az emeletek között.

A parkolási lehetőségek kiválóak, hiszen a pinceszinten saját parkolóház épül, ahol elegendő parkolóhely áll rendelkezésre a lakók és irodahasználók számára. Ezzel a projekttel egy modern és kényelmes lakókörnyezet jön létre Debrecen város szívében, kielégítve a lakók és irodahasználók minden elvárását.
A Hatvan közben megvalósuló lakóépület egy modern és igényes jellegű létesítmény Debrecen város településközponti övezetében. Az épület környezete és külső megjelenése harmonizál a szomszédos ingatlanokkal, illeszkedik a környező beépítési és városi struktúrához. Az ingatlan a város központjához közel helyezkedik el, így könnyen elérhetőek a közeli szolgáltatások, üzletek és közlekedési lehetőségek.

Eladó lakások a lakóparkban: 44 db
Hívd a hirdetőt!
+36 30 749

Lévainé Julika

Érdekel az OTP Bank kedvezményes lakáshitel ajánlata? *

* A kérdésre „Igen” válasz bejelölése esetén, az „Üzenet küldése” gombra kattintva kijelentem, hogy az OTP Bank Nyrt. Adatkezelési tájékoztatójának tartalmát megismertem és tudomásul vettem.