Általános Szerződési Feltételek

A Költözzbe Kft. („költözzbe.hu”, „mi”) által üzemeltetett koltozzbe.hu weboldalon („weboldal”) található szolgáltatások használatával az alábbi feltételeket fogadod el:

Időnként akár értesítés nélkül is frissíthetjük az itt található feltételeket, ha azok nem érinthetnek téged hátrányosan. Az ÁSZF aktuális állapota mindig elérhető itt: https://koltozzbe.hu/rolunk/aszf

A regisztráció feltételei

 1. A teljes és valós nevedet add meg.
 2. Egy fiókot csak egy személy használhat.
 3. A jelszavad biztonságáért kizárólag te felelsz.
 4. Az általad feltöltött tartalmakért kizárólag te felelsz, beleértve a fiókod alá tartozó fiókokat is.
 5. Nem használhatod a fiókodat semmilyen illegális tevékenységre.

Hirdetésfeladás

A weboldalon bárki, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, tetszőleges számú hirdetést adhat fel.

 1. A hirdetések minden mezője (beleértve a képeket is) meg kell feleljen a valóságnak.
 2. A feltöltött képeken nem lehetnek üzenetek és feliratok.
 3. Minden hirdetés különböző ingatlant kell bemutasson.
 4. Te felelsz érte, hogy az általad feltöltött hirdetések ne sértsék harmadik fél érdekeit.
 5. Ingatlanirodák által feladott hirdetések esetén saját belátásunk szerint döntjük el, hogy mely hirdetéseket jelenítjük meg.

Az elszámolás menete magánszemélyek felé

Magánszemélyek számára egy hirdetés ára bruttó 3.990 forint 30 napra. Kiemelt hirdetés vásárlása esetén pedig bruttó 9.990 forint. Alkalmanként akciókat hirdetünk, ilyenekor ezek kevesebbe kerülhetnek.

Az elszámolás menete ingatlanirodák és ügynökök felé

 1. Ingatlanirodák és ügynökök hirdetési csomagjaink megvásárlása után hirdethetnek, a csomaghoz tartozó maximális hirdetésszám erejéig. A csomagokat és az árazást itt találod: https://koltozzbe.hu/ingatlanirodaknak/
 2. A hirdetések megjelenítése folyamatos, így a csomag lejártakor automatikusan küldjük a díjbekérőt a következő időszakról. Ha már nem szeretnél nálunk hirdetni, akkor előfizetésed a csomaghoz tartozó időszakon belül bármikor felmondhatod.
 3. Minden egyéb fizetős funkció (jelenleg csak a kiemelés ilyen) az előre feltölthető, fiókodhoz tartozó egyenleged terhére történik.
 4. A fiókodhoz tartozó egyenleget banki átutalással tudod feltölteni. A feltöltés tetszőleges összegű lehet, de legalább nettó 10 000 forint kell, hogy legyen.
 5. A hirdetéseidet egy maximális megnyitási érték beállításával emelheted ki. A kiemelések szerint rendezett listákban pedig ezen érték alapján kerülnek rendezésre a hirdetések, csökkenő sorrendben. A beállított érték nem minden esetben kerül teljesen kihasználásra, mi ugyanis csak a legmagasabb elérhető pozíció eléréséhez feltétlenül szükséges értéket vonjuk le.
 6. A feltöltött egyenleget az előfizetés időtartama alatt tudod elhasználni.

A fizetés módja

Befizetni kizárólag banki átutalással tudsz. A befizetésről elektronikus számlát állítunk ki, melyet elküldünk e-mail címedre.

A weboldal és az árazás módosítása

 1. Fenntartjuk a jogot, hogy időről időre módosítsuk a weboldalt (akár annak egyes részeinek törlésével), előzetes értesítéssel vagy anélkül.
 2. Fenntartjuk a jogot arra is, hogy a weboldal árazását tetszőlegesen módosítsuk, áremelés esetén azonban legalább 30 nappal előre jelezzük.

Felmondás

A regisztrációval létrejött szerződést bármelyik fél, bármikor, bármilyen indokkal felmondhatja. Felmondáskor minden általad feltöltött tartalmat saját belátásunk szerint törölhetünk.

Szerzői jogok

 1. Minden általad feltöltött tartalomnak (a fényképeknek is) meg kell felelnie a vonatkozó szerzői jogi törvényeknek. Ennek betartása kizárólag a te felelősséged.
 2. Nem tartunk igényt szerzői jogokra az általad feltöltött tartalmakra.
 3. A weboldal tartalmi és formai elemei szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másolása csak előzetes írásbeli engedélyünkkel lehetséges.

Általános feltételek

 1. Fenntartjuk a jogot, hogy bármilyen általad feltöltött tartalmat saját belátásunk szerint törölhessünk, akár felhasználói fiókodat is.
 2. A weboldalt saját felelősségedre használhatod, a felhasználásból, vagy annak hiányából eredő direkt vagy indirekt károkért semmilyen felelősséggel nem tartozunk.
 3. A weboldalon megjelenő adatok, információk és képek valóságtartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
 4. Elfogadod, hogy a weboldal üzemeltetéséhez alvállalkozókat alkalmazhatunk.
 5. A weboldal szolgáltatásait semmilyen formában nem árulhatod vagy értékesítheted tovább.
 6. Nem garantáljuk, hogy a weboldal mindig elérhető és hibamentes, és bár felmerülő hibák kijavításáért mindent megteszünk, azok kijavítását sem garantáljuk.

Segíthetünk?

Keress minket és segítünk mindenben!

Hétköznap 9-17 óra között hívd Juditot a +36 20 387 2755 telefonszámon vagy írj e-mail címünkre: hello@koltozzbe.hu

Költözzbe.hu Kft.
1023 Budapest, Lajos utca 28-32.
Adószám: 14102538-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-888994