Egressy Garden

1143 Budapest, Ilka utca 3

tervezett átadás:
2019. IV. negyedév
ár:
35 - 76.5 M Ft
összes lakás:
38
szabad lakások:
37
lakások méretei:
47 - 101 m²

A Egressy Garden bemutatása

A projekt tervezésénél elsődleges szempont volt, hogy a társasház mind külső megjelenésében, mind kialakításában, felszereltségében, mind a felhasznált anyagok tekintetében az exkluzív és 21. századi igényeket is kielégítse. A hő és hangszigetelés is első osztályú anyagokból került kiválasztásra.
A 38 lakásos társasház földszint + 5 emeletes, a lakások változatos méretűek és elrendezésűek, 47-101 közötti, 1,5-től 4 szobás lakások szerepelnek a kínálatunkban, méretes, jól használható erkélyekkel.
A lakások belső kialakításánál lehetőséget nyújtunk a beépítendő alapanyagok kiválasztására, esetleges műszaki módosításokra.

Az épület elhelyezkedése kiváló, csendes utcában található, nagykövetségek és a Stadionok szomszédságában, a Városligettől egy rövid sétányira.
A telek kiválasztásakor fontos szempont volt a Belváros közelsége, tömegközlekedéssel 10-12 perc alatt elérhető a Blaha Lujza tér. Gyalogosan 3-4 perc a Hungária körút, ami közlekedési szempontból meghatározó fontosságú. Egy villamosmegállóra található a Népstadion metróállomás. A Thököly útról a 7-es busz vonalán pár perc alatt elérhető a Keleti pályaudvar és a belváros is.
A közelben található számos üzlet, iskola, posta, bankfiók és bevásárlóközpont is.

Eladó lakások a lakóparkban: 0 db
Egressy Garden környéke
Hívd a hirdetőt!
+36 1 270

Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a Költözzbe.hu Kft. mint a koltozzbe.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.