Eladó téglalakás

Az ingatlan már elkelt
4 szoba
112 m2
földszint

Lakáshitelek

Hitelösszeg
Futamidő
THM
Havi részlet
  Részletes kalkuláció

  Eladó téglalakás leírása

  INGATLAN HELYSZÍNE:
  Az ingatlan Buda egyik legszebb részén, a XI. kerületben, Sashegy felső részén található családi házas, társasházas környezetben. Gépkocsival könnyen megközelíthető, de a közelben közlekedik a 8-as busz, vagy az 59-es villamos, mellyel vagy a pesti Belvárosba, vagy a Széll Kálmán térre érhetünk. A közelben számos bevásárlási lehetőség kínálkozik, mint a Hegyvidék Bevásárlóközpont, vagy a MOM, de autóval a gazdagréti fejlett infrastruktúra szolgáltatásai vagy az M1-M7 autópályán megközelíthető budaörsi bevásárlóközpontok (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA) kiváló lehetőségeket biztosítanak. A környék tiszta, jó levegőjű, rövidebb-hosszabb sétákra kiválóan alkalmas.
  ÉPÜLET JELLEMZŐI:
  A téglaépítésű, sátortetős társasház 1930-as években épült. Az épület egy lejtős telken helyezkedik el és két lakás található benne. A felső lakó beépítette a tetőteret, így az épület háromszintes. A ház körüli kert rendezett, gondozott, a felső lakóval használatában megosztott. A ház folyamatosan karbantartott.
  LAKÁS JELLEMZŐI:
  Az eladásra kínált ingatlan az épület alsó részén helyezkedik el. A telek lejtése miatt az utcaszintről az épület melletti lépcsőkön közelíthető meg és a kertből nyílik. A lakásban 2013-ban egy nagyobb felújítás történt: cserére kerültek az ajtók, ablakok, burkolatok, szaniterek, villanyvezetékek, akkor került kialakításra a jelenlegi fűtésrendszer, teljesen megújult a konyha. A konyhabútorba beépítésre került a főzőlap, a sütő, a mikró, a modern szagelszívó. valamint a hűtőszekrény és a mélyhűtő. A lakásban a mellékhelyiséget leszámítva mindenütt álmennyezet fölött szerelt spotos világítás került kiépítésre.
  A lakásba egy két oldalról nyitott, de fedett teraszról léphetünk be, amely jó idő esetén kiváló lehetőséget ad a család szabadban történő étkezésére, vagy csak egy kellemes kikapcsolódásra. A nappali, étkező és a konyha egy légtérben található, amely tágas teret ad akár nagyobb társasági összejövetelekhez is. Az étkezőtől balra találhatjuk a jelenleg gyerekszobának használt világos, kertre néző szobát. A konyharészből jobbra nyílik egy az oldalkertre néző szoba, balra pedig egy közlekedőn keresztül juthatunk el a kis kézmosóval ellátott ablakos WC-be, az ablakos, káddal, mosdóval, felszerelt kellemes fürdőszobába, valamint az egész oldalfalat betöltő, mennyezetig érő beépített szekrénnyel rendelkező hálószobába. Innen léphetünk ki egy ajtón keresztül a másik teraszra, amelynek még csak a betonozása készült el, burkolása nem. A lakás körbenapozott, világos, kellemes hangulatot áraszt, tágas, jól berendezhető terekkel rendelkezik.
  LAKÁS MÉRETEI:
  A lakás hasznos alapterülete 107nm, amit növel a fedett és a hátsó terasz összesen 27,6nm nagyságával. Az amerikai konyhás étkezős nappali 47,9nm, a szobák 19nm, 15,3nm, valamint 12nm nagyságúak.
  Belmagasság az álmennyezet nélkül 3m.
  MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
  A fűtést padlófűtés biztosítja, ami elektromos kazánról működik. A meleg vizet villanybojler biztosítja. A világítást mindenhol praktikus, a mennyezetbe beépített halogén spotlámpák biztosítják. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra szolgál.
  KÖLTSÉGEK:
  Közös költség nincs. A villany és a víz éves díja a jelenlegi igények mellett összesen 450-500 ezer Ft. A gázóra leszerelésre került, a lakáson belül nincsenek vezetékek.
  PARKOLÁS:
  A lakáshoz tartozik egy kültéri parkoló, ami a hálószoba felett, az utcaszinttel egyvonalban került kialakításra, valamint a ház előtti közterületen van kényelmes, biztonságos és ingyenes lehetőség a parkolásra.

  Irányára:84,9 MFt
  --
  Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
   

  4 szobás téglalakások ára Budapesten

  Ebből az összehasonlításból megtudhatod, hogyan viszonyul a lakás ára a környékbeli téglalakások átlagos árához. Ez nem azt jelenti, hogy ennyivel olcsóbb vagy drágább, mint amennyit a lakás ér, hanem hogy ennyivel tér el a környékbeli átlagtól.

  Ennek a m² ára
  XI. kerület m² ár
  Budapest m² ár
  758 e Ft
  805 e Ft 6%
  784 e Ft 3%
  Ennek az ára
  XI. kerület átlagár
  Budapest átlagár
  84.9 M Ft m Ft
  90.7 m Ft 6%
  85.6 m Ft 1%

  Az ingatlan elhelyezkedése

  Eladott ingatlan

  Az ingatlant már eladták vagy letörölték a Költözzbe.hu-ról.

  • 84 900 000 Ft
  • 2019.03.22.

  Eladó téglalakások Budapesten

  Eladó téglalakás
  Eladó téglalakás

  XI. kerület

  98 M Ft M Ft
  2 + 1 szoba
  74 m2
  Eladó téglalakás
  Eladó téglalakás

  XI. kerület

  169 M Ft M Ft
  3 szoba
  131 m2
  Eladó téglalakás
  Eladó téglalakás

  XI. kerület, Madárhegy

  104.4 M Ft M Ft
  4 szoba
  100 m2
  Eladó téglalakás
  Eladó téglalakás

  XI. kerület, Madárhegy

  101.9 M Ft M Ft
  4 szoba
  100 m2
  Eladó téglalakás
  Eladó téglalakás

  XI. kerület, Madárhegy

  133.5 M Ft M Ft
  5 szoba
  116 m2
  Eladó téglalakás
  Eladó téglalakás

  XI. kerület, Madárhegy

  133.2 M Ft M Ft
  4 + 1 szoba
  130 m2
  Eladó téglalakás
  Eladó téglalakás

  XI. kerület, Kelenföld, Hengermalom út

  40.3 M Ft M Ft
  2 szoba
  66 m2
  Eladó téglalakás
  Eladó téglalakás

  XI. kerület, Albertfalva

  62.8 M Ft M Ft
  2 + 2 szoba
  82 m2
  Eladó téglalakás
  Eladó téglalakás

  XI. kerület, Albertfalva

  70.2 M Ft M Ft
  2 szoba
  80 m2
  Eladó téglalakás
  Eladó téglalakás

  XI. kerület, Albertfalva

  51.1 M Ft M Ft
  1 + 1 szoba
  49 m2