Eladó családi ház

Az ingatlan már elkelt
6 szoba
546 m2
építés éve:2001

Lakáshitelek

Hitelösszeg
Futamidő
THM
Havi részlet
  Részletes kalkuláció

  Eladó családi ház leírása

  Mitől válik egy ház otthonná? Tapasztalta már azt az érzést, mikor a munkából haza indulva elfogta egy furcsa melegség, boldogság? Alig várta, hogy megérkezzen, adjon egy csókot párjának, és megölelje gyermekeit. Az egyik válasz tehát a család, mely vár ránk hazaérkezésünkkor. A másik pedig egy olyan gondosan megálmodott, kivitelezett épület, ahol ki tudunk kapcsolni, ahol egy más energia szintre kerülhetünk, ahol nyugalom és békesség van. Ez a ház pontosan ezt fogja adni Önnek.

  Ingatlan vásárlásnál a legfontosabb szempont a lokáció. A ház nagy előnye a központi elhelyezkedése. Budapest legjobb iskolái könnyen, és gyorsan elérhetők. Közel van a tömegközlekedés, így a gyerekeket nem kell majd mindig cipelni. Reggel nem kell a dugóban állnia, a belváros megközelíthető. Bevásárlási lehetőség több is van kényelmes séta távolságon belül. Ha a gyerekeknek sok az energiája, akkor az utca elején található nagy játszótéren le tudják vezetni. A környék zöld, csendes, impozáns. Számos villa található a környéken, presztízs itt lakni.

  Ennek a háznak lelke van. 3 évig tartott a megtervezése, és a kivitelezése, 2001-ben készült el. Mindent a legnagyobb gondossággal és hozzáértéssel valósítottak meg. Ez az egyetlen olyan villa Magyarországon, mely bekerült az Art Deco nemzetközi magazinba (2004). Az épület kívül és belül is ennek a stílusnak megfelelően készült. Az Art Deco Franciaországból indult stílus irányzat az első Világháború idején. Modern formák, kiváló kivitelezés, magas minőségű anyagok jellemzik. "Ez nem divat irányzat, mely minden évben változik, hanem stílus, amely örök." Nem véletlen, hogy a legfejlettebb országok luxus ingatlanjaiban számos Art Deco bútort, kiegészítő tárgyat találni.

  A tervezésnél fontos szempont volt olyan életterek létrehozása, ahol a család kényelmesen elfér, és együtt tud lenne, mégis mindenkinek megvan a saját privát tere, ahová elvonulhat. A fő életterek két részre oszthatók. Tavasszal és nyáron a földszinti terasz a hangsúlyos. Innen rálátni a medencére, így a ha vendégei vannak nyugodtan tudnak beszélgetni, borozgatni, sütögetni, míg a gyerekek a kertben, illetve a medencénél játszanak. A konyha a terasz mellett van, könnyű a tálalás, és a vendégek kiszolgálása. Jó időben gyertya fényes vacsora a családdal. Ha eleredne az eső sincs gond, a terasz védett.
  A kert csodálatosan karban tartott. Kertész tartja rendben, beépített öntöző rendszer működik. Elektromos fűnyíró vágja a füvet minden este (nincs hangja), ettől olyan erős és zöld a fű. A ház oldalában kutya kenel lett kialakítva, így nem túrják szét a gondozott kertet, mégis van elég szabad terük.
  Télen illetve ősszel a hatalmas nappali válik a központtá, mely egyben étkező is. Hideg téli estén begyújtva a kandallót lehet nosztalgiázni, átbeszélni a nap történéseit. Akár két generáció számára is alkalmas, a földszinten és az emeleten is van konyha.

  Amikor megérkezünk a házba azonnal "WoW" élmény fogad. Tágas előszobába érkezünk, gránit padlóburkolat, Art Deco tükrös előszoba bútor. A lépcsőház ablakát kézműves üveg borítja, ez is gránittal van burkolva. Az egész házban tágas hatást kelt a 3 méteres belmagasság. A mennyezet az egész házban csodás, ez is kézműves munka, tökéletesen harmonizál a ház hangulatával. Minden a legapróbb részletekig kidolgozott. Az ajtó tokok, illetve az a ajtók is cseresznyefából készültek, kézműves üveggel borítottak. Hosszasan tudnám ecsetelni mitől olyan különleges a ház. Érdemes a képeken megnézni a részleteket is, nem csak az össz képet. Minden egy nagy egységet alkot, ettől annyira elegáns.

  Adjon egy esélyt magának, engedje, hogy Önt is elvarázsolja a ház részletes kidolgozottságával, magas minőségű anyagaival, átgondolt élettereivel. Ez valóban egy otthon. Várom hívását.


  Érdemes megnéznie az ingatlanról készült videót is, hogy még nagyobb betekintést kapjon ebbe a csodálatos házba, amely ha egymásra találnak később az Ön otthona lehet.

  Budapest, Buda, 2. kerület, II. kerület, Pasarét, Hidász utca, Art Deco, stílus, prémium, luxus, kézműves, családi ház, nagy értékű, gránit burkolat, garázs, panoráma, csend, zöld, rezidencia, villa, újszerű H366322

  Ügyvédi díj 1%-0,5%? Kérjen ajánlatokat, spóroljon!

  Ki hirdeti legolcsóbban ugyanazt az ingatlant? Megmutatjuk.

  Az ingatlan elhelyezkedése

  Eladott ingatlan

  Az ingatlant már eladták vagy letörölték a Költözzbe.hu-ról.

  • 848 000 000 Ft
  • 2019.07.20.

  Eladó családi házak Budapesten

  Eladó családi ház
  Eladó családi ház

  II. kerület

  280 M Ft
  5 szoba
  450 m2
  Eladó családi ház
  Eladó családi ház

  II. kerület, Budaliget

  130 M Ft
  6 szoba
  260 m2
  Eladó családi ház
  Eladó családi ház

  II. kerület

  199 M Ft
  8 szoba
  400 m2
  Eladó családi ház
  Eladó családi ház

  II. kerület, Adyliget

  260 M Ft
  5 + 2 szoba
  388 m2
  Eladó családi ház
  Eladó családi ház

  II. kerület, Pesthidegkút-ófalu

  258 M Ft
  7 szoba
  320 m2
  Eladó családi ház
  Eladó családi ház

  II. kerület, Petneházyrét

  225 M Ft
  10 szoba
  300 m2
  Eladó családi ház
  Eladó családi ház

  II. kerület

  160 M Ft
  5 szoba
  397 m2
  Eladó családi ház
  Eladó családi ház

  II. kerület, Máriaremete

  120 M Ft
  5 szoba
  190 m2
  Eladó családi ház
  Eladó családi ház

  II. kerület, Lélegzetelállító panoráma 2/a kerületben

  225 M Ft
  9 szoba
  320 m2
  Eladó családi ház
  Eladó családi ház

  II. kerület, .Hűvösvölgy kedvelt részén

  229 M Ft
  6 szoba
  280 m2