• Alapterület:

  15 m²

Kiadó garázs leírása

INGATLAN HELYSZÍNE:<br />Az Újbuda Tóváros, Kamaraerdő-Péterhegy mellett, csendes, nyugodt völgyben egy modern, mégis kisvárosias nyugalmat sugárzó városrész. Zöldövezeti, csodás környezet, kiváló levegőminőség, parkosított pihenők, sétányok, és horgászási lehetőség jellemzi. Könnyű és gyorsan megközelíthető, hidak 15 perc alatt elérhetőek, 10 percre található a Mom Park, valamint a Budaörs melletti áruházakhoz 5 perc alatt eljuthatunk. Minden igényt kielégítő sportkomplexum (uszoda, squash, fitnesz, wellness, focipályák, teniszpályák), üzletek, orvosi rendelő is megtalálható itt.<br /> ÉPÜLET JELLEMZŐI: A téglaépítésű, lapos tetős, újszerű, modern társasház a második ütem része, mely 2014-ben került átadásra. A liftes épület földszint + 4 emeletes. Az épület modern anyagokból épült, hőszigetelt. A lépcsőház tiszta, rendezett állapotú. A ház alatt található a teremgarázs.<br /> GARÁZS JELLEMZŐI:<br />A társasház alatt, elektromos, távirányítóval nyitható kapuval védett garázsban található a beálló hely. A garázslehajtó fűtött, így a téli időszakban is jól használható. A beálló hely szabványos méretű, könnyen parkolható. A lépcsőházból lifttel is megközelíthető. Ideális lehet olyanoknak, akik a házban, illetve a közelben laknak, de csak az utcán tudnak parkolni<br />Minimális bérleti idő 1 év.<br /> GARÁZS MÉRETEI:<br />Teljes méret: 15nm<br /> MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:<br />Elektromos, távirányítóval működtethető kapu, automatavilágítás, fűtött gépkocsi-lehajtó.<br /> Bérleti díj: 20.000 Ft/hó + közös költség<br /> --<br />Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!<br />  <br />

Garázsok ára Budapesten

Ebből az összehasonlításból megtudhatod, hogyan viszonyul a lakás ára a környékbeli garázsok átlagos árához. Ez nem azt jelenti, hogy ennyivel olcsóbb vagy drágább, mint amennyit a lakás ér, hanem hogy ennyivel tér el a környékbeli átlagtól.

Ennek a m² ára Budapest m² ár
1 e Ft 1 e Ft -1%
Ennek az ára Budapest átlagár
0 m Ft 0 m Ft 46%

Az ingatlan elhelyezkedése

hirdetés
+36 70 316

Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékotatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a Szat4 Ingatlanforgalmazó Kft. mint a koltozzbe.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.

hirdetés

Lakóparkok

 • Új építésű ingatlan Sasad Liget 5. ütem

  Budapest, XI. kerület Nagyszeben út 7.

  21.9 - 132.3 M Ft Tervezett ádadás: 30 - 135 m² 2019. IV. negyedév
 • Új építésű ingatlan Sasad Liget 6. ütem

  Budapest, XI. kerület Nagyszeben út 7.

  28.5 - 111 M Ft Tervezett ádadás: 35 - 139 m² 2019. IV. negyedév
 • Új építésű ingatlan Németvölgyi Residence

  Budapest, XII. kerület Stromfeld Aurél út 29.

  78.9 - 198 M Ft Tervezett ádadás: 56 - 158 m² 2019. II. negyedév
 • Új építésű ingatlan Lotus Residence

  Hévíz, Martinovics u. 5

  34 - 42 M Ft Tervezett ádadás: 65 - 106 m² 2017. IV. negyedév
 • Új építésű ingatlan Jókai20

  Budapest, VI. kerület Jókai utca 20.

  90 - 127.9 M Ft Tervezett ádadás: 102 - 142 m² 2018. II. negyedév