48 000 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

,
+ 2 kép 1/9
 • Alapterület:

  377 m²

 • Telekméret:

  377 m²

Részletes adatok

 • Víz, Gáz, Villany, Csatorna

Eladó üzlethelyiség leírása

Az ingatlan Tatabánya város keleti részén, az óvárosi és felsőgallai lakóterület között tervszerűen kialakított ipari-kereskedelmi övezetében található. Környezetében építőanyag kereskedelmi, kézműipari, szállítmányozó vállalkozások működnek. Az infrastruktúra hiánytalan: víz, villany, csatornahálózat, gáz, telefon, internet lefedettség biztosított. Közúton jól megközelíthető, főút mentén fekszik. Az ingatlan telkén ingyenesen lehet parkolni. A helyi autóbuszjáratok megállói közvetlen közelben vannak, a 100-as út csatlakozás fél km-re, az M1-es autópálya csatlakozás 1,5 km-re van. Az 1285 m2-es területű ingatlanon egy 250 m2 befoglaló méretű, 377 m2 összes szintterületű kétszintes főépület, valamint egy 119 m2 befoglaló méretű, 104 m2 hasznos területű raktár, garázs épület van, az udvar szilárd burkolatú, gépjármű forgalom részére kifogástalan állapotban. A zárt betonkerítés, benne a fém kapukkal vagyonvédelmi szempontból tökéletesen megfelelnek. A főépület földszintjén ügyféltér, árubemutató, valamint iroda, raktár és szociális helyiségek, a második (tetőtér) szinten bemutató termek tárgyaló és iroda helyiségek vannak, üzlet, iroda és lakás céljára is hasznosítható. Az épület kívül-belül kifogástalan műszaki állapotban van, a homlokzat, tető, épületgépészeti vezetékek, berendezések és burkolatok 2004-ben felújításra kerültek. A helyiségek burkolata a rendeltetésnek megfelelő, igényes kerámia parketta és szőnyegpadló, a radiátoros központi fűtés saját gázkazánnal működik. A garázs, raktár épület is teljesen újszerű állapotú, rendeltetésének megfelelően használható. Ez a jól megközelíthető, teljes közművel ellátott, jó műszaki állapotú ingatlan kis- és közepes nagyságú vállalkozási tevékenységre és részben lakás céljára is hasznosítható. TISZTELT VÁSÁRLÓ! Ne döntsön nélkülünk! Hálózatunk több, mint 30. 000-es ingatlan kínálatából segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbbet. Hitel Centerünknek köszönhetően irodáinkban egy helyen elérheti 20 bank kínálatát. Kollégáimmal együtt díjmentes tanácsadással, ajánlat készítéssel és ügyintézéssel állunk az Ön rendelkezésére, legyen szó ingatlanról, hitelről, biztosításról, vagy lakás célú megtakarításról. Jövedelempótló biztosításunkkal, már havi 1500 Ft-tól kivédheti a munkanélküliség vagy keresőképtelenség kockázatát. TISZTELT ELADÓ! Forduljon hozzánk bizalommal! Kiterjedt ügyfélkörünkkel és több éves piaci tapasztalatunkkal jelentősen hozzá tudunk járulni az értékesítés sikeréhez. Országos hálózatunk több, mint 600 tanácsadó munkatársával azon leszünk, hogy ingatlanára mielőbb vevőt találjunk. Átvállaljuk Öntől az értékesítés minden feladatát és megelőlegezzük azok költségét is. Ön csak akkor fizet, ha munkánk eredményes. Közreműködésünkkel kényelmesebben, gyorsabban, biztonságosabban fog a pénzéhez jutni. UZ001553

üzlethelyiségek ára Tatabányán

Ebből az összehasonlításból megtudhatod, hogyan viszonyul a lakás ára a környékbeli üzlethelyiségek átlagos árához. Ez nem azt jelenti, hogy ennyivel olcsóbb vagy drágább, mint amennyit a lakás ér, hanem hogy ennyivel tér el a környékbeli átlagtól.

Ennek a m² ára Tatabánya m² ár
127 e Ft 193 e Ft 34%
Ennek az ára Tatabánya átlagár
48 m Ft 34.7 m Ft -38%

Az ingatlan elhelyezkedése

hirdetés
+36 70 716

Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékotatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a Szat4 Ingatlanforgalmazó Kft. mint a koltozzbe.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.

hirdetés

Lakóparkok

 • Új építésű ingatlan Sasad Liget 5. ütem

  Budapest, XI. kerület Nagyszeben út 7.

  21.9 - 132.3 M Ft Tervezett ádadás: 30 - 135 m² 2019. IV. negyedév
 • Új építésű ingatlan Sasad Liget 6. ütem

  Budapest, XI. kerület Nagyszeben út 7.

  28.5 - 111 M Ft Tervezett ádadás: 35 - 139 m² 2019. IV. negyedév
 • Új építésű ingatlan Németvölgyi Residence

  Budapest, XII. kerület Stromfeld Aurél út 29.

  78.9 - 198 M Ft Tervezett ádadás: 56 - 158 m² 2019. II. negyedév
 • Új építésű ingatlan Lotus Residence

  Hévíz, Martinovics u. 5

  34 - 42 M Ft Tervezett ádadás: 65 - 106 m² 2017. IV. negyedév
 • Új építésű ingatlan Jókai20

  Budapest, VI. kerület Jókai utca 20.

  90 - 127.9 M Ft Tervezett ádadás: 102 - 142 m² 2018. II. negyedév