34,52 millió Ft

Eladó Téglalakás

A lakás adatai

Hirdetés feladva három hónapja
Épült 2016-ban
Alapterület 82 négyzetméter
Szobák száma 2 szoba
Félszobák 1 félszoba
Fürdőszobák 1 fürdőszoba
Nappali + amerikai konyha 31,28 m², 2,70 m belmagasság, 26.64 m² terasz
Konyha 8,19 m², 2,70 m belmagasság,
Hálószoba 11,10 m², 2,70 m belmagasság,
Hálószoba 12 m², 2,70 m belmagasság,
Előszoba 4,80 m², 2,70 m belmagasság,
Fürdőszoba 0,86 m², 2,70 m belmagasság,
WC 1,65 m², 2,70 m belmagasság,

A luxus megfizethető. Az eladó lakás jellemzői: 1 nagy méretű étkezős nappali, külön konyha 2 hálószoba, valamint előszoba, fürdőszoba + vendég WC és hatalmas fedett terasz szolgálja az ott lakók kényelmét. Az ingatlan megvásárlásához CSOK igénybe vehető. Projekt bemutatása Siófokon Belváros közeli ÚJ ÉPÍTÉSŰ, hat lakásos luxus társasházban lakások eladók! A társasház Siófok-belváros családi házas övezetében, a Fő tértől és az Ezüstpart-i szabad strandtól néhány perces sétára található. A lakások CSOK ra kiválóan alkalmasak 69 - 111 nm között talál igényeinek megfelelőt . 
A várható átadás időpontja: 2016. November. 

A lakások ára tartalmazza a lakás alap diszperzites festését, a hideg és meleg burkolatok árát 3000 Ft / nm áron, melyet tetszés szerint ,az új tulajdonos választhat ki .Tervezze meg álmai otthonát, a válaszfalakat , a színeket a burkolatokat az Ön igényeinek megfelelően . 
 A homlokzati nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üveggel ellátott műanyag nyílászárók, bukó-nyíló funkcióval melyek a hang és hőszigetelést kiválóan biztosítják. Egyedi igény szerint felár ellenében Tolóajtók ( a szerkezetkész állapotig) még rendelhetők. A társasházhoz kialakításra kerül és külön megvásárolható 6 darab tároló, 3 darab garázs és 3 db darab felszíni beálló. 

 A garázsok szekcionált, elektromos ajtóval ellátottak lesznek. A lakások egyedi mérőórákkal rendelkeznek. A lakások hűtéséről minden lakásban előkészített klíma rendszer gondoskodik, melynek csövezése megtörténik. A társasház fűtése lakásonként falra felszerelt környezetbarát, energiatakarékos elektromos kazánnal történik. Ez a fűtési mód kevésbé szervizigényes, mint a gáz és abszolút biztonságos. A társasház hátsó udvarán külön napozó terasz és úszómedence kerül kialakításra, mely egyedülállóvá teszi ezt a társasházat a Belvárosban. Ne hagyja ki, legyen a részese egy vissza nem térő lehetőségnek! 

Amennyiben, szeretné megtekinteni, vagy csak további információra van szüksége várom hívását a hét bármely napján. P2905-1-0A-02-006

3 szobás téglalakások ára Siófokon

Ebből az összehasonlításból megtudhatod, hogyan viszonyul a lakás ára a környékbeli téglalakások átlagos árához. Ez nem azt jelenti, hogy ennyivel olcsóbb vagy drágább, mint amennyit a lakás ér, hanem hogy ennyivel tér el a környékbeli átlagtól.

Ennek a m² ára Siófoki m² ár
421 ezer Ft 610 ezer Ft -31%
Ennek az ára Siófoki átlagár
34,5 millió Ft 39,9 millió Ft -13%
Otthon Centrum Siófok Harsányi Bali Erzsébet

Harsányi Bali Erzsébet

Otthon Centrum Siófok
06-70 412-mutasd