30 044 000 Ft

Eladó téglalakás

+ 12 kép 1/19
 • Alapterület:

  49 m²

 • Szobák száma:

  2 + 1 szoba

Részletes adatok

 • Kertre néz
 • Víz, Villany, Csatorna
 • Lift

Eladó téglalakás leírása

Eladásra kináljuk ezt a kiválló adottságokkal rendelkező új épitésű ingatlan Balatonlelle központjában Ez a 1 emeleti lakás 1 félszoba+1 szoba+nappali hozzá tartozó terasszal eladó A lakásokon belül belső építész által tervezett - fürdőszoba, WC esetében - hidegburkolati, - nappali és a szobák esetében pedig - meleg burkolati design csomagokból lehet választani. A lépcsőházba, közlekedőterekbe csúszásmentes burkolat kerül. A lakás amerikai konyhás, melyet belső építész tervez, pontosan illeszkedve az adott lakás adottságaihoz. Az épület tervezésekor kiemelt szempont volt a környezettudatos, fenntartható megoldások alkalmazása, mind a felhasznált építőanyagok mind pedig az energetikai rendszerek kiválasztásakor. A hűtést, fűtést, valamint a meleg vizet levegő-víz hőszivattyús rendszer biztosítja, lakásonként egyedi mérési lehetőséggel. A tetőn elhelyezett napelemek az ingatlan közös tereinek áramfogyasztását szolgálják, gazdaságossá és energiatakarékossá téve az ingatlan fenntartását. A napelemek mellett napkollektorok is helyet kapnak a tetőn, amik a meleg víz előállításához szolgáltatnak plusz kapacitást. A lakásokat magas minőségű kulcsrakész állapotban értékesítjük, így minden tulajdonos teljes mértékben saját elképzelései alapján alakíthatja ki leendő otthonát. A lakás kivállóan alkalmas saját célre és befeketésre is. Kiadás célból nagyon jó központi helyen található. Ha felkeltettem az érdeklődését kérem hívjon ,hogy ne maradjon le erről a nagyszerű lehetőségről Projekt bemutatása Balaton déli partjának egyik legszebb pontján terül el Balatonlelle és itt került kialakításra ez a 77 exclusive lakásból álló társasház Az ingatlan Balatonlelle központjában, 1 percre a Balatontól, a Móló sétány középső részén helyezkedik el. A lakások jellemzően amerikai konyhásak, melyet belső építész tervez, pontosan illeszkedve az adott lakás adottságaihoz. A hűtést, fűtést, valamint a meleg vizet levegő-víz hőszivattyús rendszer biztosítja, lakásonként egyedi mérési lehetőséggel. A tetőn elhelyezett napelemek az ingatlan közös tereinek áramfogyasztását szolgálják, gazdaságossá és energiatakarékossá téve az ingatlan fenntartását. A napelemek mellett napkollektorok is helyet kapnak a tetőn, amik a melegvíz előállításához szolgáltatnak plusz kapacitást. A lakásokhoz mélygarázs vagy felszíni beáll külön vásárolható. A garázsokban raktározásra alkalmas, közös zárható, tároló helyiség épül, de szintenként további tárolókat is kialakítunk. A lakásokat magas minőségű kulcsrakész állapotban értékesítjük, így minden tulajdonos teljes mértékben saját elképzelései alapján alakíthatja ki leendő otthonát. P2928-1-01-01-102

3 szobás téglalakások ára Balatonlelleén

Ebből az összehasonlításból megtudhatod, hogyan viszonyul a lakás ára a környékbeli téglalakások átlagos árához. Ez nem azt jelenti, hogy ennyivel olcsóbb vagy drágább, mint amennyit a lakás ér, hanem hogy ennyivel tér el a környékbeli átlagtól.

Ennek a m² ára Balatonlelle m² ár
613 e Ft 673 e Ft 9%
Ennek az ára Balatonlelle átlagár
30 m Ft 40.5 m Ft 26%

Az ingatlan elhelyezkedése

hirdetés
+36 70 716

Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékotatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a Szat4 Ingatlanforgalmazó Kft. mint a koltozzbe.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.

Lakóparkok

 • Új építésű ingatlan Sasad Liget 5. ütem

  Budapest, XI. kerület Nagyszeben út 7.

  21.9 - 132.3 M Ft Tervezett ádadás: 30 - 135 m² 2019. IV. negyedév
 • Új építésű ingatlan Sasad Liget 6. ütem

  Budapest, XI. kerület Nagyszeben út 7.

  28.5 - 111 M Ft Tervezett ádadás: 35 - 139 m² 2019. IV. negyedév
 • Új építésű ingatlan Németvölgyi Residence

  Budapest, XII. kerület Stromfeld Aurél út 29.

  78.9 - 198 M Ft Tervezett ádadás: 56 - 158 m² 2019. II. negyedév
 • Új építésű ingatlan Lotus Residence

  Hévíz, Martinovics u. 5

  34 - 42 M Ft Tervezett ádadás: 65 - 106 m² 2017. IV. negyedév
 • Új építésű ingatlan Jókai20

  Budapest, VI. kerület Jókai utca 20.

  90 - 127.9 M Ft Tervezett ádadás: 102 - 142 m² 2018. II. negyedév