• Alapterület:

  174 m²

Részletes adatok

 • Gázcirkó
 • Víz, Gáz, Villany, Csatorna

Eladó iroda leírása

Az Ausztriába vezető főút éppen az ingatlan mellett halad el, ahonnan az új gyorsforgalmi úton haladva 9,5 km az osztrák határ. - 15 különböző útvonaljelzésű autóbusz áll itt meg. Szombathely belvárosa pár percnyi távolságra van autóval (kétszer kétsávos úton haladva) - A Szombathelyt Győrrel összekötő autópálya közel teljes hosszban elkészült, így Budapest kevesebb, mint 2 óra alatt elérhető. - A parkolás mindig, időkorlátozás nélkül Ingyenes, és mindig van hely. - A közelben több, mint 50 vállalkozás prosperál, a tulajdonos, ill. bérlőváltás rendkívül ritka.- A vállalkozások közül, hogy csak néhányat említsek 2 bank, 3 szupermarket, posta, gyermek és felnőtt körzeti orvosi rendelők, gyógyszertár, stb. stb. A helység 2 külön bejárattal rendelkezik. Az alaprajz szerint az 1. bejárat egy nagyméretű (kb. 2x3 m-es alapterületű) lifttel, (így az akadálymentesítés és az áruszállítás is megoldott), vagy az azt körülvevő lépcsőházon keresztül közelíthető meg. A 2. bejárat a belső, első emeleti üzletsor felöli lépcsőn. Az üzlethelyiségben 2 külön álló vizesblokk van. A terület belső tagolása gipszkarton falakkal tetszőlegesen variálható, akár részben lakrésszé alakítható, ennek csak a tartó oszlopok szabnak határt. Az ablakoknak, ill. a fényudvarnak köszönhetően a helyiség természetes fénnyel részben jól ellátott. Milyen célra lehet használni? -Területi nagykereskedelem, raktárbázis, irodákkal. - Bemutatóterem irodákkal - Call Center - Oktatási bázis ( belül rendkívül csendes, nincsenek zavaró körülmények) - Fogtechnikai labor - Ügyvédi irodák - Magán orvosi rendelők - Ausztriában dolgozók bázisa - stb. stb. - akár ezek kombinációja Akár a teljes terület átminősíthető lakásnak, így pl. 2 külön bejáratú összkomfortos lakás vagy kollégiumi szállás is kialakítható. Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól! UZ004598

Irodák ára Szombathelyen

Ebből az összehasonlításból megtudhatod, hogyan viszonyul a lakás ára a környékbeli irodák átlagos árához. Ez nem azt jelenti, hogy ennyivel olcsóbb vagy drágább, mint amennyit a lakás ér, hanem hogy ennyivel tér el a környékbeli átlagtól.

Ennek a m² ára Szombathely m² ár
144 e Ft 162 e Ft 11%
Ennek az ára Szombathely átlagár
25 m Ft 20.9 m Ft -20%

Az ingatlan elhelyezkedése

hirdetés
+36 70 469

Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékotatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a Szat4 Ingatlanforgalmazó Kft. mint a koltozzbe.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.

hirdetés

Lakóparkok

 • Új építésű ingatlan Sasad Liget 5. ütem

  Budapest, XI. kerület Nagyszeben út 7.

  21.9 - 132.3 M Ft Tervezett ádadás: 30 - 135 m² 2019. IV. negyedév
 • Új építésű ingatlan Sasad Liget 6. ütem

  Budapest, XI. kerület Nagyszeben út 7.

  28.5 - 111 M Ft Tervezett ádadás: 35 - 139 m² 2019. IV. negyedév
 • Új építésű ingatlan Németvölgyi Residence

  Budapest, XII. kerület Stromfeld Aurél út 29.

  78.9 - 198 M Ft Tervezett ádadás: 56 - 158 m² 2019. II. negyedév
 • Új építésű ingatlan Lotus Residence

  Hévíz, Martinovics u. 5

  34 - 42 M Ft Tervezett ádadás: 65 - 106 m² 2017. IV. negyedév
 • Új építésű ingatlan Jókai20

  Budapest, VI. kerület Jókai utca 20.

  90 - 127.9 M Ft Tervezett ádadás: 102 - 142 m² 2018. II. negyedév