41 500 000 Ft

Eladó családi ház

+ 13 kép 1/20
 • Alapterület:

  110 m²

 • Szobák száma:

  3 + 2 szoba

 • Telekméret:

  1564 m²

Részletes adatok

 • Gázkonvektor
 • Víz, Gáz, Villany, Csatorna

Eladó családi ház leírása

Sukoró, kiemelt belterületén, csendes festői környezetében, a HEGYVIDÉKI CSODÁLATOS PANORÁMÁVAL BÍRÓ, NAGY SZÉLVÉDETT TERASSZAL, 1564 m2 telken lévő, 110 m2 hasznos lakóterű, (bruttó 192 m2-es), NÁDTETŐS, TETŐTÉR BEÉPÍTÉSES, EGYEDI STÍLUSBAN MEGÉPÍTETT EXKLUZÍV, ideális fekvésű és elosztású, NÍVÓS, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI -ÉTKEZŐ, 2 SZOBA és 2 FÉLSZOBÁS, gyönyörűen parkosított, automata öntözőrendszerrel kiépített, valamint egy ásott, és kettő fúrt kúttal rendelkező telken lévő, vegyes falazatú családi ház eladó. A bejárati ajtót az udvarról lehet megközelíteni, és a földszinten található, egy méretes nappali, az étkező, a konyha, az előszoba, a másik szoba, a fürdőszoba, a wc, és egy 2 beállós garázs. A tetőtérben két külön bejáratú hálószoba található, amelyekből csodálatos panorámával rendelkező méretes terasz nyílik. A vegyes falazatú ház 2002-ben, egyedi stílusban teljesen fel lett újítva, át lett alakítva és ki lett bővítve, mint gépészetileg, mint esztétikailag. A ház első része vályog, míg a bővítmény sávalapozással, a felmenő teherhordó falak POROTERM-38-as falazóanyagból készültek. A tetőszerkezet egyedi kivitelezésű fafödémes faszerkezet, a héjazat minőségi 40 cm vastag I.o. nádtető, a külső homlokzata színezett műanyag bázisú vakolóanyag. A külső, és belső nyílászárók fából készültek. A burkolás a vizes helyiségekben mennyezetig csempézéssel készült, padló burkolata csúszásmentes kerámia. A konyha – étkező, és a nappali burkolata minőségi színezett kerámia, a fennmaradó többi helyiségeké laminált parketta. Az épület fűtését 3 db rakott kerámia cserépkályha, és gázkonvektorok biztosítják, és a meleg víz ellátást pedig villanybojler. Az épületben mozgásérzékelő bejelentett riasztó, kábeltévé, internet, került beépítésre. Környék: Sukoró, a Velencei-tó egyik legnépszerűbb települése, a kulturált pihenésre és a kikapcsolódásra vágyók részére. A környéken a számtalan látnivaló között, szebbnél szebb helyek találhatók. A környéken színvonalas lakóingatlanok találhatók a pihenést, a tiszta levegőt, a csodálatos panorámát élvezők, és a horgászatot kedvelők részére. A településen és közelében található a Néprajzi Ház, a Pákozd-Sukorói Arborétum és Erdészeti Erdei Iskola, valamint számos nívós étterem, lovarda, óvoda, általános iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, és élelmiszer boltok. Legközelebbi bevásárló hipermarketek Székesfehérváron találhatók. Megközelíthetőség: Távolsági autóbusszal Sukorón keresztül áthaladó járatokkal. Az M7-es autópálya felől a 7-es számú főútvonal felől személy gépkocsival. Távolság: Budapest – Sukoró: 45 km; Székesfehérvár – Sukoró: 15 km. H142925

5 szobás családi házak ára Sukorón

Ebből az összehasonlításból megtudhatod, hogyan viszonyul a lakás ára a környékbeli családi házak átlagos árához. Ez nem azt jelenti, hogy ennyivel olcsóbb vagy drágább, mint amennyit a lakás ér, hanem hogy ennyivel tér el a környékbeli átlagtól.

Ennek a m² ára Sukoró m² ár
377 e Ft 210 e Ft -80%
Ennek az ára Sukoró átlagár
41.5 m Ft 39.9 m Ft -4%

Az ingatlan elhelyezkedése

hirdetés
+36 70 469

Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékotatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a Szat4 Ingatlanforgalmazó Kft. mint a koltozzbe.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.

hirdetés

Lakóparkok

 • Új építésű ingatlan Sasad Liget 5. ütem

  Budapest, XI. kerület Nagyszeben út 7.

  21.9 - 132.3 M Ft Tervezett ádadás: 30 - 135 m² 2019. IV. negyedév
 • Új építésű ingatlan Sasad Liget 6. ütem

  Budapest, XI. kerület Nagyszeben út 7.

  28.5 - 111 M Ft Tervezett ádadás: 35 - 139 m² 2019. IV. negyedév
 • Új építésű ingatlan Németvölgyi Residence

  Budapest, XII. kerület Stromfeld Aurél út 29.

  78.9 - 198 M Ft Tervezett ádadás: 56 - 158 m² 2019. II. negyedév
 • Új építésű ingatlan Lotus Residence

  Hévíz, Martinovics u. 5

  34 - 42 M Ft Tervezett ádadás: 65 - 106 m² 2017. IV. negyedév
 • Új építésű ingatlan Jókai20

  Budapest, VI. kerület Jókai utca 20.

  90 - 127.9 M Ft Tervezett ádadás: 102 - 142 m² 2018. II. negyedév